آیا می دانید ۸ اشتباه مهم در رژیم غذایی کلیه – LiveFitClub.Fit


در مقاله قبلی خود در مورد بیماری کلیوی، تغییرات رژیم غذایی برای افراد مبتلا به بیماری کلیوی با IgA یا بیماری مزمن کلیه را مورد بحث قرار دادیم.

  • تمام مواد نگهدارنده حاوی فسفات هستند.
  • ۱ گرم پروتئین حاوی ۱۵-۱۸ میلی گرم فسفات است.
  • پختن پتاسیم موجود در میوه ها و سبزیجات را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.
  • جایگزین های نمک مانند نمک لونا، نمک لایت حاوی مقادیر زیادی پتاسیم هستند، به این معنی که ۱ گرم جایگزین نمک حاوی ۱ گرم پتاسیم است.
  • سیب زمینی خیس شده حاوی نیمی از محتوای پتاسیم سیب زمینی معمولی و پخته است.
  • نمک خوراکی مخلوطی از سدیم و کلرید است.
  • ۱ گرم نمک خوراکی = ۴۰۰ میلی گرم سدیم و ۶۰۰ میلی گرم کلرید.
  • یک وعده کورن فلکس حاوی ۱.۱ گرم نمک خوراکی است.

همانطور که توسط کلینیک کلیولند پیشنهاد شده است، نمک و پتاسیم دو مورد از مهمترین موارد در رژیم غذایی کلیه هستند.

افرادی که چنین شرایط سلامتی دارند نیز باید از این ۱۷ غذا اجتناب کنند.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/